Revansa cu Sevilla






Caine sunt, dar coeficientii UEFA, avariati de Clujul expagtriat si de Otelul debusolat, ma bliga sa tin in Europa si cu Steaua, si cu Rpidul. Dinamo va vedea azi ce sansa are. La fel si Rapidul.

La el si Steaua. Daca Sevilla ia a doua Supercupa a Europei consecutiv, Steaua e cam fututa. Daca Sevilla ( si , slava Domnului, ar cam avea motive) si-o ia in barba, Staua ar putea avea sansa unei optimi, unei iesiri din grupa pe primele doua locuri.

Trebuie insa sa joace ceva - Hagi vrea sa joace contraatac. Ar cam fi timpul sa arate ce l-a invatat Lucescu.

Ca sa treaca Hagi de grupe ( cum a promis), Arsenal, finalista de acum doi ani, sau Sevilla, castigatoare a doua cupe UEFA consecutiv, trebuie sa stranga mai putine puncte decat Steaua. Arsenal nu-l mai are pe fotbalistul meu (intermitent) preferat, Henry. Sevilla are si ea mortii ei. Daca Van Persie, Rosiescki si Hleb se vor dovedi atacanti ineficienti, ceea ce nu prea e de sperat, echipa bucuresteana ar avea sansa ei. Sevillla, care ar putea da azi primele semne de slabiciune, este o victima mai probabila. Logica ar fi ca trei performante la rand sunt extrem de greu de obtinut'; si sunt legendare. Sevilla nu parte o echipa legenddara, ci, in buna parte, o echipa norocoasa.

Pentru Sevilla ghinonul ar fi sa treaca de grupele Ligii Campionilor; pentru ca UEFA (au aratat-o) le este mult mai accesibila.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Istoria fotbalului - FC Vaslui - Palmares international