I-am zapacit pe sloveni

Lobont, imperial. Mutu, rege pe teren. Zicu, micul print. Nicolita, travajadorul pe care-l stim. Intuitie, viteza, munca. Tamas, contele apararii. Il Duce, Chivu. Debut ok pentru Stoica. Gurita ramane imbatabil pe postul lui pentru ca n-avem altul. I-a salvat si de data asta tricoul Tamas, cu pretul unui galben. Rat, furnicutza (nu vreau sa spun ca e negru).

Se vede ca scriu la victorie. La un alt rezultat ma lamentam de Zicu, omul care stie ce e mingea dar nu stie ce e poarta. De Piturca, omul care fura scheme de joc de la Chelsea, in loc sa fure de la Barca. De Codrea, prea firav pentru un teren cu jucatori in varsta de peste 13 ani. De Nicolita, care nu mai e ce promitea sa fie. De Mutu si de Lobont nu ma atingeam. Ba da, de Lobont, care apara suturi incredibile, dar si-a luat-o-n frunte, propriu de propriu.

Ramane: ne atasam de sistemul asta 4-3-2-1, care numai ofensiv nu este. Sau: care e ofensiv dar nu seamana cu ce se joaca pe la noi, cu mingicareala, control din 15 atingeri (dintre care 12 pasi de dribling), pase ca la handbal. Si mai ramane: golul de senzatie al lui Tamas, care a mai dat el semne ca-i un atatcant ratat. O zic cu simpatie.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Istoria fotbalului - FC Vaslui - Palmares international