Sezon de transfer de verighete




Nicu Ilie


Stelistii si dinamovistii au primit invitatii la nuntã pentru la varã, protagonisti fiind Sorin Ghionea, în tabãra Stelei, si Claudiu Niculescu, în tabãra campioanei. Nasii sunt si ei din lumea bunã a fotbalului – repudiatul MM Stoica pentru stelist si executivul Borcea pentru dinamovist.


Nunta lui Sorin Ghionea va avea loc într-un restaurant de fite din Galati, orasul din care au plecat atât finul cât si nasul. Programatã pe 23 iunie, nunta sa o va precede cu numai o zi pe cea a lui Niculescu. Ghionea a cunoscut-o pe Roxana, viitoarea sotie, anul trecut, la scurt timp dupã ce s-a despãrtit de fosta prietenã alãturi de care fusese în ultimii doi ani. Fata care l-a convins pe fundasul din Ghencea “sã devinã un om respectabil” este originarã din Brãila iar jucãtorul este dispus la orice sacrificii pentru a cimenta relatia. El a cheltuit numai pentru verighete 2000 euro, acestea fiind lucrate din aur alb în stil Cellini.


Nasul jucãtorului este MM Stoica, fostul presedinte al Otelului si al Stelei, cel care l-a transferat în Ghencea în 2002 pe fundasul nationalei. Plecat acum de la club în urma “afacerii Elton”, MM pãstreazã încã relatii excelente cu multi dintre echipierii vicecampioanei si, în mod special, cu divizia gãlãteanã din acest lot care include pe Bostinã, Victoras Iacob, Ghionea si Ochirosii. |nsã prezenta sa la nuntã pare sã fie un impediment ca la eveniment sã participe si patronul Stelei, Gigi Becali, la fel ca si o parte dintre jucãtorii care îi sunt devotati acestuia.


Mult mai mediatizatã a fost nunta lui Niculescu, care va spune “da” pentru a doua oarã desi sirul de procese care a urmat divortului de prima aleasã a inimii, Lidia, nu s-a încheiat încã. Atacantul dinamovist a cerut-o în cãstorie pe Diana Munteanu, prezentatoare la MTV, chiar de 8 martie, iar nunta va avea loc la Palatul Snagov, nas fiind Cristi Borcea. Cei doi însurãtei, împreunã cu Borcea, au fãcut sãptãmâna trecutã o cãlãtorie de shopping în Italia, pentru a comanda rochia de mireasã si costumul de ginere si au profitat de excursia în Cizmã pentru a mai face si ceva transferuri pentru Dinamo. Astfel, ei au deschis discutia pentru revenirea la club a lui Vali Nãstase, jucãtor la Ascoli, si cãruia îi expirã contractul în varã. La nunta lui Niculescu sunt asteptati toti jucãtorii din ªtefan cel Mare, dar si multi alti jucãtori si oameni de fotbal care au pãrãsit de mult clubul. Lista îi include pe Gigi Netoiu, Ianis Zicu, Florentin Petre, dar si pe Adrian Mutu care, dealtfel, a fost si consilier de shopping în excursia italianã.


Luna de miere a celor doi fotbalisti va fi una scurtã, ei fiind rechemati urgent la cluburi pentru preliminariile Ligii Campionilor în care Steaua va debuta pe 1 august iar Dinamo pe 14.


Articol aparut in Actualitatea sportiva nr. 13

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Istoria fotbalului - FC Vaslui - Palmares international